Coaching

Boka Coaching i Sociala medier

Boka coaching i sociala medier med mig om du vill öka din förståelse för hur det fungerar och nå resultat. Var smart och tänk på att varje minut du tillbringar utan att veta hur du når resultat är förlorad tid.

Det kan spara dig och ditt företag  många timmar onödigt arbete och ni når resultat mycket fortare. Att boka coaching är en investering och jag har erfarenhet sedan 90-talet av sociala medier.

Har arbetat med Sociala medier i över 15 år varav senaste 10 åren på IBM och Ericsson. Utbildad i USA och blivit coachad av Kim Garst och hennes team som tillhör de främsta.

Att kommunicera på rätt sätt i sociala medier är en utmaning eftersom det inte fungerar som traditionella medier.

Jag har projektlett Hallstaviksnätverket, arbetat med community coaching för att stimulera utvecklingen av idéer och innovationer till individer i Norrtälje Kommun. Att bli coachad är som att öppna nya dörrar och samtidigt använda sina egna resurser på bästa sätt.

Är diplomerad facilitator i ValuesOnline, verktyg för att ta fram värderingar och visioner. Certifierad affärsnätverkare av ReferensAkademin och har ett stort kompetent internationellt nätverk.

Använd din tid smart och boka coaching eller facilitering med mig!

Christer Edman

E-post: christer.edman@creman.se eller tel: 0707-69 79 59